TOPlist

Plněná cuketa

Cuketu rozpůlíme, nasolíme a necháme vypotit.

Zatím rozvoníme na lžíci oliv. oleje cibulku, přidáme česnek na plátky a tofu na kostičky.

Cuketu opatrně nožíkem vyřízneme do tvarů lodiček (vykrojíme střed cca 1/2 cm od slupky), středy nakrájíme na kostky a přidáme k tofu. Chvíli opékáme. Na závěr  přidáme krájená rajčata (klidně celou konzervu), dochutíme solí, pepřem a čerstvou bazalkou.

Směsí plníme cuketové lodičky, které vyskládáme na pekáček a dáme chvilku (20 min při 180°) zapéct.

Typ: výborné je zasypat lodičky biobalkánským sýrem či nivou. Mňam!!

P.S.: večeři skvěle doladí BIOVÍNO z naší nabídky

Vydáno Středa, 9 listopadu, 2011; 20.33 v kategorii Recepty. Both comments and pings are currently closed.

Komentáře nejsou povoleny.