Biomaso
Novinkou v naší nabídce je biomaso Biopark. Kuřecí skelety na přípravu vynikajících zdravých vývarů jste si již oblíbili, zákaznice nešetří pochvalou a my za to děkujeme. Mám radost, že Vás nabídka biomasa oslovila. Vyzkoušela jsem i hovězí. Udělala jsem klasiku-hovězí na houbách a fakt mňamka, masíčko se rozpadalo a chuť vynikající. Chystám se ještě na hovězí na česneku se špenátem a už teď se těším. Málo platné, bez kvalitních surovin uvaříte výborné jídlo jen stěží.
A co takhle maso na nudličky s thajskými nudlemi a pórkem? Je to recept od naší milé zákaznice Pavlínky. Vyzkoušela jsem. Rychlé, jedlé a dobré! Můžete použít vepřové i kuřecí: maso na nudličky nejdříve obalíme v hladké mouce, přendáme do misky, přidáme shoyu či tamari, vejce a alespoň 2hodinky necháme uležet. Thajské nudle si připravíme jednoduše-jen zalejeme vroucí vodou, dochutíme třeba bujónem Wurzl nebo Solčankou a necháme chvíli stát do změknutí. Pak na hlubší pánvi pořádně rozpálíme kvalitní olej(hodí se např.sezamový, nyní v jarní nabídce s akční cenou!), naložené maso pěkně zprudka osmahneme, opepříme, přisypeme scezené nudle, přidáme nasekaný pórek, můžeme ještě přikápnout shoyu, případně přidat na sucho opražená slunečnicová semínka a hurá ke stolu! 🙂
Dobrou chuť!