bonbony třtinové s karobem a brusinkou od firmy Sladstar
Třtina a karob
Rozdíl mezi bílým a třtinovým cukrem nespočívá pouze v barvě, ale
především ve způsobu jejich výroby a zpracování, které má za následek jiné
výsledné složení. Třtinový cukr neprochází procesem chemické rafinace a
bělení a neobsahuje zbytkové chemikálie. Neztrácí tak své unikátní, zdraví
prospěšné látky, mezi které patří kromě minerálů a stopových prvků také
mnohé vitaminy, enzymy či vláknina. Bílý cukr při výrobě nejen ztrácí
všechny tyto látky, ale dokonce je zbaven i zdravé, zbytkové melasy.
Rafinovaný cukr může navíc obsahovat siřičitany, zbytková množství
rozpouštědla methylacetátu.
Nahrazovat kakao karobem je přinejmenším vhodné, pokud držíme jakoukoliv
dietu. Kromě toho obsahuje karob velké množství bílkovin, magnesium,
kalcium, železo, fosfor, nikl a také vitamíny A, B, B2, B3 a D. Zajímavý je
karob také z lékařského hlediska. Používá se při léčbě kašle a průjmu.
Kladně je hodnocen vysoký obsah vlákniny, která příznivě působí na snížení
cholesterolu v krvi.
Proto v naší nabídce najdete bonbóny firmy Sladstar, které Vám dovolí mlsat bez výčitek 🙂
A pro Vaše děti nabízíme čokoládová lízátka Medvídek Sladstar, doslazená fruktózou