TOPlist

CELOZRNNÁ PEKÁRNA DVORNÍK

Firma existuje od r. 1995.
Nejprve začali péct koláče a plnit celozrnné obložené bagety pouze pro svoji prodejnu a posléze po zkušenostech s velkoobchodním prodejem začali zavážet jejich výrobky také do ostatních prodejen zdravé výživy v Praze.
Sortiment se z původních 6-ti výrobků rozrostl na 4 základní druhy celozrnných koláčů – jablkovec, ořechovec, makovec a perník, které vyrábějí také v bezlepkové kvalitě. Dále vyrábějí celozrnné a bezlepkové kuličky, dva druhy kynutých koláčů s ovocem a drobenkou, bublaninu, agarový dezert s ovocem a oblíbené špaldové koláčky. Ze slaných výrobků pečou bezlepkové kukuřičné placky, celozrnné zeleninové karbanátky a kynutou pizzu s dušenou zeleninou a tofu sýrem, či jinými ingrediencemi.
Pro dobrou a sytou svačinu plní celozrnné bulky a bagety čerstvou zeleninou, skvělou sojanézou vlastní výroby a uzeným tofu, klasem či karbanátkem.
Používají ve všech výrobcích pouze kvalitní suroviny, mouky v BIO kvalitě, bílý cukr nahrazují ovocným cukrem, který je vhodný také pro DIAbetiky. Místo kravského mléka používají mléko sojové, solí mořskou solí a nepoužívají vejce (kromě beránků a některých druhů vánočního cukroví). Pro vylepšení kvality a chuti používají směsi různých druhů mouky, vloček a semínek dle jejich receptur.

Vydáno Čtvrtek, 10 listopadu, 2011; 16.04 v kategorii Partneři. Both comments and pings are currently closed.

Komentáře nejsou povoleny.