Nové kváskové chleby a pečivo od Kocourků
Od 4.12. 2013 každou středu nově v nabídce kváskové pečivo od Kocourků!Jejich kváskové pečivo má domácí kvalitu. Zachovávají proces dlouhodobého přírodního kvašení při různých teplotách. Těsta kvasí 3 fázově až 20 hodin, tím v nich vznikají potřebné mikroorganismy, které blahodárně působí na naše zdraví (podporují trávení i vylučování). V nabídce chléb žitný, žitno pšeničný cibulový, celozrnný špaldový, dále pak kváskové bagety, kváskové celozrnné špaldové koláče s mákem či jablkem a konečně slané-tedy celozrnné pšeničné pirohy plněné kysaným zelím a tempehem a pirohy se zeleninouu a tofu. Přijďte ochutnat
Vydáno Pondělí, 2 prosince, 2013; 12.57 v kategorii Novinky.
Both comments and pings are currently closed.